8 de març del 2016

2 de març Sabadell- Cremona



Comencem el viatge…

A quarts de vuit, carreguem el cotxe. Portem un munt de bultos, això d'anar amb cotxe ens ha fet perdre la virtut de viatjar amb poques coses, a mesura que passin els dies, anirem veient que ens sobra bona part del que dúiem, però…

La primera parada és a la Vall d'Hebron a Barcelona. Visita de metges i recollir resultats d'analítiques, tot bé, seguim viatge.

Bàsicament ens passem tot el dia conduint, Figueres, Salzes, Sud de França, Mònaco,  Itàlia… La darrera part de França i bona part d'Itàlia, se'ns fa pesat, no parem de fer túnels i viaductes, ja hi ha poca llum i es veu que aprofiten les dates per fer obres, molta estona amb obres a l'autopista i un sol carril per circular.

Finalment busquem allotjament a la vora de Cremona, passat Milà.  Hem fet més de mil Km. Crec que abans de tocar el coixí ja estem dormint.

Estem a una 400 Km de la frontera amb Eslovènia, on comença el viatge de veritat…

Guaita, a França, Barcelona té tant bon nom que hi porten aire i el deixen a una parada de l'autopista!
No hi parem però, si fos del Montseny, encara ens ho plantejaríem.

Mònaco, en prou feines ho veiem en una parada a l'autopista per descansar, sinó ens l'hauriem passat per alt



1 comentari:

  1. Que pesat és fa el primer dia de viatge, quilòmetres i quilòmetres sense gaudir de res, però ens ca portant cap al destí... Cada cop una mica més aprop.
    Teniu raó, aire de Barcelona? I qui el vol? Esperem més detalls això promet!! Petons i abraçades i per descomptat contenta de saber que els resultats de les anàlisis siguin bons!!

    ResponElimina